Odată cu trecerea anilor, sarcini și nașteri vaginale, vaginul suferă o serie de transformări. Pacientele noastre se plâng de o scădere dramatică a satisfacției sexuale, de apariție a sindromului genito-urinar de menopauză, uscăciune vaginală etc.

Până acum câțiva ani femeile se resemnau. Se bucurau că au avut poate o viață intimă frumoasă, că au copii și că, asta este, tinerețea a trecut.

Iată însă că această tinerețe nu trebuie să fie doar o amintire, există o serie de tratamente de rejuvenare vaginală, care să vă permită să vă bucurați din nou de viața intimă, să uitați de incontinență urinară sau de uscăciune vaginală.

Medicii noștri, specializați în estetică ginecologică, au găsit o serie de tratamente și de aparate de ultimă generație, care le ajută pe paciente să se „reîntinerească” și să se bucure din nou de feminitate.

Indicații terapeutice pentru rejuvenare vaginala

Recomandăm rejuvenarea vaginală pentru pacientele noastre care acuză:

  • incontinență urinară (forme ușoare și medii)
  • uscăciune vaginală
  • incontinență urinară
  • atrofie vaginală
  • menopauză precoce (din cauza chimioterapiei)
  • sindrom genito-urinar de menopauză
  • vaginite recidivante
  • dureri la contactul sexual
  • laxitate vaginală

Cum se realizează rejuvenarea vaginală cu laserul Femilift

Procedura de rejuvenare vaginală cu laserul Femilift este atât de simplă și de neinvazivă, încât te vei putea întoarce la activitățile zilnice chiar din ziua procedurii.

Ca orice laser, Femilift, emite unde extrem de precise, care ajută la remodelarea mucoasei vaginale, stimularea secreției de colagen și creșterea lubrifierii vaginale.

Pentru că se stimulează sinteza de colagen și la nivel suburetral, uretra este mai bine susținută și se ameliorează continența urinară.

Nu e nevoie decât de un consult ginecologic complet, pentru a fii siguri că nu există afecțiuni. Realizăm de asemena un examen Papanicolau și se recomandă prelevarea de urină.

Întrebări frecvente despre rejuvenarea vaginală

Doare rejuvenarea vaginală cu laserul Femilift?

Tratamentul de rejuvenare vaginală cu laserul Femilift este nedureros. Nu este necesară anestezia sau medicație după ce s-a efectuat procedura, dar dacă pacienta acuză disconfort vaginal, se poate aplica și o cremă anestezică înainte de procedură.

Ce efecte post-procedură există?

Procedura este atît de neinvazivă, încât îți poți relua activitatea zilnică imediat după ea. Este posibil să observi o secreție vaginală mai abundentă timp de câteva zile.

Dupa procedura, puteti avea o secretie vaginala mai abundenta, apoasa sau sangvinolenta, cateva zile.

Cate tratamente de rejuvenare vaginala sunt necesare?

Fiecare caz este diferit, la fel și numărul de indicații terapeutice pe care-l prezintă pacientele. Din acest motiv nu îți putem oferi un răspuns exact, vom știi cu adevărat care este situația și de câte ședințe ar fi nevoie, odată ce te consultăm cu atenție.

În medie e nevoie de 3 ședințe, iar rezultatele se vor vedea chiar după prima serie de proceduri de rejuvenare vaginală. Pentru a menține efectele, recomandăm șendințe de „întreținere”, cam 1-2 pe an.


Află acum dacă ești candidată pentru rejuvenarea vaginală cu laserul Femilift CO2

Sună la 0721 136 436 și te vom programa pentru o consultație.