☑️Chiar dacă în ultima vreme discuția referitoare la sexualitate a devenit mult mai deschisă, există foarte multe femei care sunt reticente în discutarea acestei probleme cu medicul ginecolog.

☑️Scăderea apetitului sexual, a placerii sexuale pot avea ca rezultat o lubrefiere redusă, dureri la contactul sexual și imposibilitatea de a avea orgasm.

☑️Scaderea libidoului poate apărea izolat sau concomitent cu anumite probleme fizice. Acestea pot influența încrederea în sine și pot să ducă la neințelegeri în cuplu.

☑️Organismul nostru are o capacitate incredibilă de a se autovindeca, iar estetica ginecologică este încă un aliat în această recuperare.

☑️Principiul pe care se bazează terapia PRP( terapia cu plasma proprie imbogatita in trombocite ) este că trombocitele în mod normal sunt linia întâi în ceea ce privește vindecarea organismului.

☑️PRP-ul continute un numar mare de trombocite care elibereaza factori de crestere, care la randul lor stimuleaza formarea de celule noi in tesuturile in care se injecteaza.

☑️Care sunt indicatiile tratamentului cu PRP pentru rejuvenare vaginala?
* cresterea lubrefierii vulvei si vaginului
* cresterea libidoului si imbunatatirea vietii sexuale
* reducerea durerii din timpul actului sexual
* tratamentul lichenului scleros
* tratamentul cicatricilor perineale inestetice si dureroase
* vaginitele recidivante
* fistulele genitale

Daca doriti sa beneficiati de aceasta procedura sau doriti mai multe informatii, va puteti programa la specialistii nostri in Estetica ginecologica.

Tel. 0721-136436/ 0256-492235.